Freek Vonk

Dr. Freek Vonk (1983) is een Nederlandse bioloog en wetenschapper. Vonk promoveerde in september 2012 aan de universiteit in Leiden op het proefschrift Snake evolution and prospecting of snake venom.

Peter Adrichem

Peter Adrichem is een vooraanstaande mediaondernemer met twee decennia ervaring in uiteenlopende creatieve- en managementfuncties. Na zijn studie aan de filmacademie werkte Adrichem als freelance programmamaker voor radio en televisie.

Remco van Puffelen

Remco van Puffelen combineert zijn werk voor TVBV sinds 2015 met de functie van Gedelegeerd Producent van Second Nature. Van Puffelen begon zijn carrière met de mooiste baan die televisie te bieden heeft: redacteur, en later regisseur van Yorin Travel.

Peter Paskamp

Peter Paskamp begon zijn carrière bij SNP Media. Destijds dook hij als stagiair al de bush in voor het programma De Tuinruimers (SBS). Paskamp deed vervolgens ervaring op bij verschillende producenten in uiteenlopende genres.

Marjolein den Dekker

Den Dekker heeft een journalistieke achtergrond, wat haar nieuwsgierigheid en kritische blik verklaart. Naast en net na haar studies deed ze al redactionele klussen voor dagbladen, festivals, tijdschriften en diverse websites.