De Super Freek Show

Vanaf augustus 2016 presenteert Freek Vonk samen met Evi Hanssen zijn nieuwe televisieprogramma, De Super Freek Show! Een familiequiz op de zaterdagavond van NPO 1, in opdracht van BNN-VARA. Onder leiding van de twee presentatoren wordt de dierenkennis getest van een familie of vriendengroep, waarbij zij het opnemen tegen een team van bekende Nederlanders. Evi leidt de teams door de verschillende quizrondes heen, Freek verduidelijkt de antwoorden.

In de studio van De Super Freek Show waant iedereen zicht even avonturier. Bomen, rotsen, water en steppe: er ontbreekt niets om het publiek het gevoel te geven dat ze in de wildernis zijn. En natuurlijk deelt Freek al zijn kennis over de bijzondere dieren die hij te gast heeft in de studio.

Vanaf 27 augustus is De Super Freek Show 10 weken lang iedere zaterdagavond te zien, om 20.30 op NPO 1. Opgeven als kandidaat kan ook: teams van 3 personen (minimaal 12 jaar) mogen hun motivatie en een foto mailen naar desuperfreekshow@second-nature.tv. Let op: er moet minimaal één teamlid volwassen zijn. Een team van enkel volwassenen mag natuurlijk ook. Wie weet tot snel!